Ticorporate

Opintojakson kuvaus

Ticorporate on Jyväskylän ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn opiskelijoille suunnattu opintojakso, jonka aikana opiskelijoiden on mahdollista kehittää sovellusta tai peliä ryhmässä. Opintojakso toteutetaan aidossa työympäristössä jossa käytetään scrum-projektinhallintamenetelmää.

Tuotteen kehitystä voi halutessaan jatkaa Ticorporaten jälkeen Product Lab-opintojaksolla, jossa käytetään samoja metodeja ja liiketoimintapuolta painotetaan.

Muut Ticorporate VIII-tiimit

Kevään 2021 Ticorporate-opintojaksolle osallistuu Cash Tracker-tiimin lisäksi 7 ryhmää, josta jokainen kehittää omaa tuotettaan. Alla on ryhmistä pienet esittelyt ja linkit ryhmien projektisivuille, joista voi lukea enemmän tietoa projekteista.

acorn ticorporate logo

Acorn

Sovellus kitaransoiton aloittamiseen, joka tekee harjoittelusta helppoa missä vain.

allergiaskanneri ticorporate logo

Allergiaskanneri

Sovellus, joka helpottaa, nopeuttaa ja sujuvoittaa kaupassa käyntiä ruoka-aineallergikon näkökulmasta.

gocolor ticorporate logo

GoColor

Palvelu parturikampaamoalan yrityksille, josta löytyy esimerkiksi reseptejä hiusväreille ja kuvagalleria hiustyyleistä avuksi parturi-kampaajille.

hunt for magic logo

Hunt for Magic

Roguelike-peli, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden olla elementit hallitseva velho. Loitsuja yhdistelemällä pelaaja voi haastaa vahvimmatkin örkit.

robohitman logo

RoboHitman

Peli robottipalkkamurhaajasta, joka yrittää kohteita listimällä kerätä rahaa lippuun, jolla hän pääsisi pois Maapallolta.

ruin logo

RUIN

Kolmiulotteinen roguelite action roolipeli kolmannen persoonan kuvakulmalla. Jokainen pelikerta on uniikki muuttuvien asioiden ansiosta.

trigendadigi logo

Trigenda

Digitaalinen versio suomalaisesta ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta Trigenda-keskustelutyökalusta. Väline ihmisten kohtaamiseen ja erilaisten tilanteiden selkeyttämiseen.